teisipäev, 22. oktoober 2019

Õpirändajad jagavad: Meie parimad ubinad Meetodite kogust

Neljapäeval, 17.oktoobril toimus Paide Muusika- ja Teatrimajas haridusprogrammi Ettevõtlik kool Haridusfestival, mille fookus oli sel aastal kogemuse jagamisel. Võrgustikku kuuluvate koolide õpetajad tutvustasid parimaid õpetamispraktikaid, olles ise "õpetajaid õpetavad õpetajaid". Aitäh, et meilegi anti töötoas võimalus esitleda Meetodite kogu. 

Kuna meetodite kogu tunnuspildiks on õun, siis panime töötoa nimeks "Õpirändajate parimad ubinad". Sügisesel ajal igati sobilik pealkiri, eks ju? Kahes töötoas osales kokku 45 õpetajat, kes kõik  tegid innuga läbi kogust pärit õpetamisnippe ja küsisid nende kohta lisa. Üks nupukas osaleja pani meile lamineeritud kirjutustahvlit kasutades hinde 5+. Küsiti ka ERASMUS+ projekti algatamise ja läbiviimise kohta. 

Läksime haridusfestivalilt tagasi igapäevatoimetuste juurde hea tundega, motiveeritult ja innustunult. Saime grupina väga hästi hakkama. Meil oli küll töötoa kava olemas, aga oleme õppinud nii hästi koos töötama, et täiendame üksteist sujuvalt ja loomulikult. Üks töötoas osaleja tõi selle välja kui hästi toimiva sünergia. Tihti jääbki kõlama see, kuidas tehakse, mitte see, mida öeldakse. 

Haridusfestivali tipphetk Paide Hillar Hanssoo Põhikooli jaoks oli see, kui koolijuht Kersti Kivisoo võttis vastu Ettevõtliku kooli baastaseme tunnistuse. Rõõmustame ja teame, et ka projekt "Kaasav kool" oli oluline verstapost ettevõtlikkuse teel.

Põrutav uudis - meie Meetodite kogu on vahepeal läinud laiemalt rändama! Nimelt SA Archimedes Hariduskoostöö uudiskirja kaudu.

Pärast töötuba Haridusfestivali fotonurgas. Ja jälle saime koos hakkama! Foto: Aili Avi 

Õpirändajad






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar